مراسم رونمايي و تحويل موشکهاي کروز زميني سومار و تحويل انبوه موشکهاي بالستيک دوربرد زمين به زمين قدر و قيام به نيروي هوافضاي سپاه برگزار شد.
به گزارش
سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، با حضور سردار حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سردار امير علي حاجي زاده فرمانده هوافضاي سپاه، مراسم رونمايي و تحويل دهي موشک هاي کروز زميني سومار و تحويل دهي انبوه موشک هاي بالستيک دوربرد زمين به زمين قدر و قيام به نيروي هوافضاي سپاه برگزار شد.
دهقان در اين مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به راهبرد وزارت دفاع در هوشمندسازي تسليحات و تجهيزات موردنياز نيروهاي مسلح و ارائه نسل جديدي از سلاح هاي پيشرفته گفت: سامانه موشکي کروز برد بلند زميني سومار به همت متخصصان سازمان صنايع هوافضاي وزارت دفاع طراحي و ساخته شده است.

موشک کروز زميني سومار
وي افزود: طراحي و ساخت اين سلاح که از فناوري هاي پيچيده و نوين در حوزه هاي ناوبري، پيش رانش و سازه برخوردار است، گامي بلند در ارتقاء توان دفاعي و قدرت بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران به شمار مي رود.
وزير دفاع همچنين از تحويل انبوه موشک هاي بالستيک دوربرد قدر و قيام به نيروي هوافضاي سپاه خبرداد.

سردار دهقان گفت: اين موشکها توانايي انهدام طيف متنوعي از اهداف را دارد و با توجه به قابليتهاي تاکتيک پذيري بالا، ماندگاري طولاني در صحنه نبرد و رادارگريزي مي تواند در هر شرايطي اهداف موردنظر را منهدم کند.
وي با بيان اينکه همه اين موشک ها با همت و تلاش متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنايع هوا فضا طراحي و ساخته شده است، افزود: بدون ترديد اين دستاوردهاي مهم که ناشي از رويکرد تحقيق، نوآوري، توسعه و توليد بر مبناي نياز نيروهاي مسلح صورت گرفته است ضمن توانمندسازي نيروهاي مسلح، گام موثري براي افزايش قدرت دفاعي و بازدارندگي موثر محسوب مي شود.

تحويل انبوه موشک قيام
سردار دهقان گفت: جمهوري اسلامي ايران به حکم عقل و منطق روز به روز به توان دفاعي براي تامين امنيت ملي و دفاع از منابع ملي خود مي افزايد و در اين مسير از کسي اجازه نمي گيرد.
وزير دفاع با قدرداني از تلاش و مديريت جهادي فرزندان رشيد ملت ايران در صنايع مختلف وزارت دفاع به ويژه سازمان صنايع هوافضاي اين وزارتخانه، اين دستاوردهاي بزرگ را به فرماندهي معظم کل قوا ، نيروهاي مسلح و ملت شريف ايران تبريک گفت.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: موشک کروز زميني سومار در مقايسه با توليدات قبلي ويژگي هاي متفاوتي را از لحاظ برد و دقت اصابت دارد.
دهقان افزود: امروز اين توفيق براي فرزندان عزيز ملت ما و سربازان مقام معظم رهبري در زمينه دستاوردهاي اخير در حوزه تحقيقات و توليد است که تقديم نيروهاي مسلح شد.
وي گفت: موشک کروز زميني محصولي جديد است که از ويژگي هاي متمايزي در مقايسه با قبل در سيستمهاي کنترل، سازه و پيشران برخوردار است و يکي از نقاط افتخارآميز است که اثر بسيار تعيين کننده اي در ارتقاي توان دفاعي کشور دارد.

موشک کروز زميني سومار
سردار دهقان افزود: اين موشک در هدف گذاري بسيار موثر است و از اين بابت به همکارانمان خدا قوت مي گوئيم.
وي در پايان گفت: در سال آينده سطوح بالاتري از اين موشکها با برد و دقت بالا، قدرت تخريب کنندگي و تاکتيکي را تحويل خواهيم داد و اين امر دائم، مستمر و پايدار است.
انتهاي پيام /